Hannu Hokka jatkaa Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana

22.3.2024 | Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry

Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin toimitusjohtaja Katriina Hyvönen Keskon Eläkekassasta ja toimitusjohtaja Jari Laaninen Valion Eläkekassasta. Valinnat teki yhdistyksen varsinainen yhdistyskokous.  

Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Petteri Santalo VR Eläkesäätiöistä.

Hallituksen muina jäseninä jatkavat toimitusjohtaja Juha-Pekka Ojala, L-Fashion Group oy:n Eläkesäätiöstä, Topi Piela Yleisradion Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Teemu Sihvola OP-Eläkesäätiöstä, Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta, toimitusjohtaja Petri Tofferi Telian Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Jukka Toropainen Sandvik Eläkesäätiöstä ja sijoitusjohtaja Ira Van Gilse Van der Pals Kirkon eläkerahastosta.

____________________________________________________________________________________________

Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry on suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen sekä Kirkon eläkerahaston edunvalvonta-, koulutus-, tiedotus- ja yhteistyöelin.

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari