Koulutus

Kuva

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa monipuolista koulutusta jäsenlaitostensa henkilöstölle ja niiden toimielimille. Yhdistys auttaa tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisten koulutustilaisuuksien järjestämisessä ja antaa luennoitsija-apua. 

Keväällä 2021 kouluttaudutaan webinaareissa

Kaikki kevään 2021 koulutukset järjestetään verkkokoulutuksina pandemiatilanteen tasaantumiseen asti. Tilaisuuksien aiheet keskittyvät erilaisiin ajankohtaisiin aiheisiin. Lyhyempiä verkkotilaisuuksia voidaan järjestetään joskus nopeammallakin aikataululla.

Vuoden esimmäisessä verkkotilaisuudessa tämmikuussa kuulimme SFR asiakastutkimuksen keskeiset havainnot eläkesäätiöiden ja -kassojen näkökulmasta.  

Helmikuun webinaarissa käsiteltiin Euroopan kestävän rahoituksen sääntelyä. Kestävän rahoituksen lainsäädäntöä on valmisteltu Euroopan unionissa useiden vuosien ajan. Ensimmäiset, lisäeläkesäätiöitä ja -kassojakin koskevat velvoitteet tulivat sovellettaviksi 10.3.2021. Onko kaikki nyt valmista? Mitä jatkossa on tulossa?

Huhtikuussa pohdimme globaalien ja EU:n tuomien kestävyyssäännösten velvotteita sijoitusten allokoinnin näkökulmasta. Miten tunnistaa tulevaisuuskelpoiset sijoituskohteet? Toisena aiheena käsittelemme kansainvälistä lähdeverotusta ja sen vaikutusta sijoitustuottoihin.

Toukokuussa olisi jälleen ESY:n perinteisen kevätseminaarin aika. Sen järjestäminen ei luonnollisesti ole nyt mahdollista, mutta jokohan tuleva syksymme toisi helpotuksen. Syysseminaarille on varattu 29.9.2021 Finlandia-talossa. Merkitse päivä kalenteriisi. Toivottavasti tapaamme jälleen yhdessä!

Huomaathan hyödyntää aiemmat, edelleen ajankohtaiset jäsenlaitostemme verkkokoulutukset. Niiden sisällöistä löytyvät tarkemmat tiedot jäsensivuiltamme, kohdasta "Verkkokoulutukset".   

Yhdistyksen jäsenlaitosten yhteyshenkilöille lähetetään tarkemmat tiedot koulutuksista.         

Lisätietoja antaa: Markku Aalto, etunimi.sukunimi(at)esy.fi. 

 

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Faksi (09) 6877 4440
Sähköpostiosoitteet

Lähetä palautetta   /   Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari