Koulutus

Kuva

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa monipuolista koulutusta jäsenlaitostensa henkilöstölle ja niiden toimielimille. Yhdistys auttaa tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisten koulutustilaisuuksien järjestämisessä ja antaa niihin luennoitsija-apua. 

Syksyn 2021 koulutusten ajankohdat kalentereihin

Varaa seuraavat, pääasiassa jäsenlaitoksille suunnatut syksyn koulutusten ajankohdat kalenteriisi. Syysseminaari on kuitenkin avoin myös laajasti koko sidosryhmällemme. Toivottavasti tapaamme jälleen tilaisuuksissamme. 

Hallitusjäsenten koulutuspäivät 1. - 2.9.2021, Crowne Plaza Hesperia

Syysseminaari 29.9.2021, Finlandia-talo

Sijoituspäivä 11.11.2021, Savoy

Kirjanpito- ja tilinpäätöspäivä 24.11.2021, Katajanokan Kasino

Hallitusjäsenten sijoituspäivä 16.12.2021, Crowne Plaza Hesperia 

Jäsenlaitosten yhteyshenkilöile lähetetään kutsut tilaisuuksiin noin kaksi kuukautta ennen tapahtumaa.

Lisätietoja antaa: Markku Aalto, etunimi.sukunimi(at)esy.fi. 

Kevään ja kesän tilaisuudet olivat verkossa 

Kaikki kevään ja kesän 2021 koulutukset on pidetty Teams-verkkokoulutuksina. Vuoden ensimmäisessä verkkotilaisuudessa tämmikuussa kuulimme SFR asiakastutkimuksen keskeiset havainnot eläkesäätiöiden ja -kassojen näkökulmasta.  

Helmikuun webinaarissa käsiteltiin Euroopan kestävän rahoituksen sääntelyä. Kestävän rahoituksen lainsäädäntöä on valmisteltu Euroopan unionissa useiden vuosien ajan. Ensimmäiset, lisäeläkesäätiöitä ja -kassojakin koskevat velvoitteet tulivat sovellettaviksi 10.3.2021. Onko kaikki nyt valmista? Mitä jatkossa?

Huhtikuussa pohdimme globaalien ja EU:n tuomien kestävyyssäännösten velvoitteita sijoitusten allokoinnin näkökulmasta. Miten tunnistaa tulevaisuuskelpoiset sijoituskohteet? Toisena aiheena käsiteltiin kansainvälistä lähdeverotusta ja sen vaikutusta sijoitustuottoihin.

Toukokuu on ollut ESY:n perinteisen kevätseminaarin. Sen järjestäminen ei ollut tänä keväänä mahdollista, mutta kaikki toivomme, että tuleva syksy avaa jälleen ovet tilaisuuksille. Syysseminaarille on varattu 29.9.2021 Finlandia-talossa.  Merkitse päivä kalenteriisi. Toivottavasti tapaamme jälleen yhdessä!

 

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Faksi (09) 6877 4440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari