Pasi Strömbergistä Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja


Tiedote 23.3.2018 | Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry

Pasi Strömbergistä Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin tänään toimitusjohtaja Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta. Varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Erkko Ryynänen OP-Eläkekassasta ja OP-Eläkesäätiöstä.

Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Lars Hellberg ABB Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta, Director, Financial Control Kari Kantola Orion Oyj:stä, toimitusjohtaja Pekka Perälä Valion Eläkekassasta, kirkkoneuvos, johtaja Leena Rantanen Kirkon eläkerahastosta, toimitusjohtaja Petteri Santalo  VR Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Petri Tofferi Soneran Eläkesäätiöstä ja toimitusjohtaja Jukka Toropainen Sandvik Eläkesäätiöstä. Hallitus valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa 23.3.2018.

__________________________________________________________________

Eläkesäätiöyhdistys on suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen sekä Kirkon eläkerahaston edunvalvonta-, koulutus-, tiedotus- ja yhteistyöelin.

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry | Finnish Pension Funds

Kalevankatu 13, 00100 Helsinki, Puh. (09) 6877 440

www.elakesaatioyhdistys.fi

 

 

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari