Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pasi Strömberg

10.6.2020 | Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry

Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin tänään yhdistyksen varsinaisessa vuosikokouksessa toimitusjohtaja Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta. Hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana kolmatta vuotta. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Petteri Santalo VR Eläkesäätiöistä.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Anders Nordström ABB Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Topi Piela Yleisradion Eläkesäätiöstä ja johtaja, palkitseminen ja edut, Teemu Sihvola OP Ryhmästä.

Hallituksen muina jäseninä jatkavat toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta, Director, Tax and Pension Kari Kantola Orion Oyj:stä, toimitusjohtaja Pekka Perälä Valion Eläkekassasta, kirkkoneuvos Leena Rantanen Kirkon eläkerahastosta, toimitusjohtaja Petri Tofferi Telian Eläkesäätiöstä ja toimitusjohtaja Jukka Toropainen Sandvik Eläkesäätiöstä. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry on suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen sekä Kirkon eläkerahaston edunvalvonta-, koulutus-, tiedotus- ja yhteistyöelin.

 

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari