Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pasi Strömberg

25.3.2019 |  Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

 

Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa 25.3.2019 toimitusjohtaja Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta. Hän jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana toista vuotta.

 

Hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Petteri Santalo VR Eläkesäätiöistä. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin toimitusjohtaja Mika Kivinen OP-Eläkekassasta ja OP-Eläkesäätiöstä.

 

Hallituksen muina jäseninä jatkavat toimitusjohtaja Lars Hellberg ABB Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta, Director, Financial Control Kari Kantola Orion Oyj:stä, toimitusjohtaja Pekka Perälä Valion Eläkekassasta, kirkkoneuvos Leena Rantanen Kirkon eläkerahastosta, toimitusjohtaja Petri Tofferi Telian Eläkesäätiöstä ja toimitusjohtaja Jukka Toropainen Sandvik Eläkesäätiöstä. 

 ________________________________________________________

Eläkesäätiöyhdistys – ESY ry on suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen sekä Kirkon eläkerahaston edunvalvonta-, koulutus-, tiedotus- ja yhteistyöelin.

 

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry | Finnish Pension Funds

Kalevankatu 13, 00100 Helsinki

Puh. (09) 6877 440

www.elakesaatioyhdistys.fi

 

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari