Harri Lemmetti jatkaa Eläkesäätiöyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa 23.3.2017 toimitusjohtaja Harri Lemmetti Yleisradion eläkesäätiöstä. Varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Erkko Ryynänen OP-Eläkekassasta ja OP-Eläkesäätiöstä.

Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Lars Hellberg ABB Eläkesäätiöstä, toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta, Director, Financial Control Kari Kantola 

Orion Oyj:stä, toimitusjohtaja Pekka Perälä Valion Eläkekassasta, kirkkoneuvos Leena Rantanen Kirkon eläkerahastosta, toimitusjohtaja Petteri Santalo VR Eläkesäätiöstä,

toimitusjohtaja Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta, toimitusjohtaja Petri Tofferi Soneran Eläkesäätiöstä ja toimitusjohtaja Jukka Toropainen Sandvik Eläkesäätiöstä.

 

Eläkesäätiöyhdistys on suomalaisten eläkesäätiöiden ja -kassojen sekä Kirkon eläkerahaston edunvalvonta-, koulutus-, tiedotus- ja yhteistyöelin.

ESY:n koulutustilaisuudet

Eläkesäätiöyhdistys tarjoaa koulutusta jäsenlaitostensa henkilökunnalle ja toimielimille. Yhdistys järjestää tarvittaessa myös eläkelaitoskohtaisia koulutustilaisuuksia ja antaa luennoitsija-apua. Lue lisää koulutuksistamme.

ESY:n koulutukset

Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry
Kalevankatu 13, 3 krs.
00100 Helsinki

Puhelin (09) 6877 440
Sähköpostiosoitteet

Kirjaudu jäsensivuille   /   Copyright © Eläkesäätiöyhdistys - ESY ry

EläketurvakeskusTELATyöeläke.fiPensions EuropeFINE

Kotisivut: Sivumestari